Skip Navigation

Industritekniker.nu

Som industritekniker eller værktøjsmager får du en erhvervsuddannelse med masser af fremtidsmuligheder. Det er begge uddannelser, hvor man skal bruge både sine hænder og sit hoved. Du får løn under uddannelserne, og der er 99% jobsikkerhed, samt en startløn på +25.000,- efter endt uddannelse.

Som industritekniker arbejder man med computerstyrede maskiner, der kan dreje, bore og fræse i metal. Man lærer at omsætte idé til virkelighed ved at lave tekniske tegninger og programmere højteknologiske maskiner nøjagtigt i forhold til en opgave. Man fremstiller b.la. dele til skibsmotorer, industrirobotter, vindmøller og meget andet.

Som værktøjsmager fremstiller man værktøjsdele, som sidder i en maskine der presser metal eller plast i en bestemt form. Man lærer at udarbejde tekniske tegninger og betjener computerstyrede maskiner. Man fremstiller b.la. dele til fly, biler, mobiltelefoner, legetøj, kaffebægere og meget andet.

”industritekniker.nu er en forening, som arbejder målrettet med at øge optaget på uddannelserne til industritekniker og værktøjsmager. Vores forening består af 121 medlemsvirksomheder i metalindustrien, herunder flere lokale virksomheder i Horsens”

Lær mere

mennesker om jord

Mød os LIVE Torsdag d. 21. januar 2020 og Tirsdag d. 9. februar 2021

Kom og se Lund Maskinfabrik A/S, og hør mere om uddannelsen som industritekniker. Åbent hus: Lundvej 20, 8700 Horsens kl. 14.00 - 16.00 (Link til tilmelding følger)

Stregtegning 2 mennesker med talebobler

KONTAKT OS

Kontakt Industritekniker.nu

Industriteknikniker.nu kontakt@industritekniker.nu

Værktøjsmager.nu: kontakt@vaerktoejsmager.nu