Skip Navigation

Steel Products

Steel Products beskæftiger ca. 350 medarbejdere på to produktionssteder: Aage Østergaard i Horsens og DFT-Presswork i Nordborg. Vi er én af Europas førende underleverandører indenfor metal formgivning.  Vi kan formgive metal koldt, dvs ingen opvarmning og meget lidt spild, således er vores produktion miljøbesparende og energivenlig.

Vores grundprincip er ”Best fit”, der skaber værdi for alle. Gennem innovation og stort proceskendskab foretager vi de optimale valg i forhold til processer, flow og udstyr til at matche vores kundernes forventninger.

Vi investerer i vores medarbejdere, fordi vores nuværende og fremtidige kompetencer skal tilsikre kontinuerlig udvikling og samtidig gøre Steel Products til en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner for vores kunder. Læs mere om os, vores processer, produkter og værdier på vores hjemmeside: www.steelproducts.dk eller følg os på LinkedIn.

Mød medarbejderne

Keld Lund, Gruppeleder, værkfører, productions manager ansatsiden 4 - 2015

Jeg har været værkfører i 31 år  og var oprindelig uddannet elektriker. Jeg har siden min uddannelse skiftet job hver 5-10 år og har flere nye uddannelser sidenhen, f.eks. kurser i LEAN, ledelse og kvalitet.

Jeg holder af det uformelle arbejdsklima, vi har. Vores faggrænser er meget åbne, hvilket betyder at jeg prøver noget nyt hele tiden og jeg kan tage forskellige udfordringer op. Som leder, er kontakten til kollegaer og medarbejdere givende og min indflydelse på at løse mine afdelingernes opgaver afgørende

Jeg holder ikke så meget af det administrative arbejde der følger med stillingen

Til nye medarbejdere, vil jeg sige velkommen og at de de kommer til at arbejde i et firma med stort råderum og mange gode kollegaer.  Vi har udstrakt frihed og hermed ansvar, - og mulighed for at forme sit job.

Jeg kan mærke at firmaet bliver større og der på salgssiden kommer nye typer emner til.

Jeg synes processen; koldflydepresning er imponerende. At forme en klump jern til et fint emner, ”bare ved at trykke på den”

Morten Jessen, Værktøjsmager, ansat siden primo 2018 

Søgte på en annonce og kendte Steel Products lidt i forvejen. Jeg ville gerne arbejde et sted, med økonomisk styrke og stabilitet. Og være med til de store kundeprojekter ??

Jeg arbejder med en ny gren indenfor mit felt, og skal derfor lære nye tekniske principper. Heldigvis er mine kollegaer gode til at hjælpe mig.  Det er også mit råd til nye kollegaer; spørg om hjælp hvis du er i tvivl – det er også rart at kunne hjælpe.

Jeg synes vi er dygtige at udnytte vores muligheder i maskinparken og ser frem til hvor vi er om 5-10 år.

Jeg er meget imponeret at udnyttelsen af mulighederne i processerne i Dynaudio projektet.

Jimmy Astrup, ansat siden 2012, projektmanager tekniskafdeling. 

Jimmy fik oprindeligt et arbejde ved Steel products som vedligeholder. Men har siden arbejdet som PT- medarbejder og nu som projekt manager. Er oprindeligt udd. Elektriker og teknisk designer, og produktions teknolog.

Jeg synes om at skulle finde løsninger på nye udfordringer hver dag, på udfordringer jeg ikke har mødt før !

I mit nye arbejde som projekt manager, skal jeg nu lære at håndtere det svære at få kollegaer at lykkes med arbejdet om et kompliceret projekt. Det er mit nye læringsområde.

I mit job skal man turde tage fejl, uden at føle man fejler. Man skal være forberedt på at det ens overbevisning

Stregtegning 2 mennesker med talebobler

KONTAKT OS

Kontakt os:

Tine Valente

Mail: tva@steelproducts.dk

Mobil: 20418432